No |
Pengunggah |
Unggahan |
Tipe |
Unduh |
976 |
Agus Bahar Rachman |
Karakteristik Kadar Protein, Lemak dan Karbohidrat Nugget Ayam yang terbuat dari Tepung Ubi Hutan (Dioscorea hispida Dennst) |
pdf |
18391 |
977 |
Agus Bahar Rachman |
Profil Asam Lemak Rantai Pendek, Kandungan Kadar Lemak dan Total Bahan Padat pada Susu Sapi Bubuk dengan Metode Pengeringan Berbeda |
pdf |
4109 |
978 |
Agus Bahar Rachman |
Tingkat Penggunaan Santan Kelapa Dan Tepung Ubi Hutan (Dioscorea Hispida Dennts) Pada Pembuatan Es Krim |
pdf |
2788 |
979 |
Agus Bahar Rachman |
Tingkat Penggunaan Dan Akseptabilitas Es Krim Yang Terbuat Dari Tepung Ubi Hutan (Dioscorea Hispida Dennts) |
pdf |
572 |
980 |
Agus Bahar Rachman |
Onset Dan Lama Estrus Kambing Kacang Yang Diinjeksi Prostaglandin F2 Pada Submukosa Vulva |
pdf |
2344 |
981 |
Agus Bahar Rachman |
Diversity Gen Growth Hormone (GH) of Kacang Goat in Kota Gorontalo and Regency of Bone Bolango (Province of Gorontalo) |
pdf |
3823 |
982 |
Agus Bahar Rachman |
Genetic polymorphisms of growth hormone (GH) gene in Kacang goat population based on polymerase chain reactionÂrestriction fragment length polymorphism (PCRÂRFLP) identification |
pdf |
764 |
983 |
Agus Bahar Rachman |
Diversity Of Insulin Growth Factor-1 (Igf-1) Gene Of Kacang Goat In Kota Gorontalo And Regency Of Bone Bolango Provinceof Gorontalo |
pdf |
419 |
984 |
Agus Bahar Rachman |
Evaluating complete silage for goat feeding in Gorontalo, Indonesia |
pdf |
217 |
985 |
Agus Bahar Rachman |
Genetic polymorphisms of growth hormone (GH) gene in Kacang goat population based on polymerase chain reaction-restriction fragment length polymorphism (PCR-RFLP) identification |
pdf |
952 |
986 |
Agus Bahar Rachman |
Diversity Gen Growth Hormone (GH) of Kacang Goat in Kota Gorontalo and Regency of Bone Bolango (Province of Gorontalo) |
pdf |
|
987 |
Agus Bahar Rachman |
Diversity of Insulin Growth Factor-1 (Igf-1) Gene of Kacang Goat in Kota Gorontalo and Regency of Bone Bolango Province of Gorontalo |
pdf |
673 |
988 |
Agus Bahar Rachman |
Composition and Isolation of Lactoferrin from Colostrum and Milk of Various Goat Breeds |
pdf |
757 |
989 |
Agus Bahar Rachman |
Pengaruh Gula Sorgum terhadap Sifat Rheologi Sosis Ayam |
pdf |
530 |
990 |
Agus Bahar Rachman |
Uji Kualitas Fisik Dan Kimia Air Susu Berbagai Bangsa Kambing di Kabupaten Bone Bolango |
pdf |
3359 |
991 |
Agus Bahar Rachman |
Keragaman Genetik Dan Produktivitas Kambing Kacang Di Provinsi Gorontalo |
pdf |
53720 |
992 |
Agus Bahar Rachman |
PENGELOLAAN POTENSI SUMBER DAYA PERTANIAN LOKAL DESA BANUROJA SEBAGAI PENGEMBANGAN DESA AGROINDUSTRI DI PROVINSI GORONTALO |
pdf |
287 |
993 |
Agus Bahar Rachman |
Peningkatan Taraf Ekonomi Masyarakat Pertanian Dalam Penerapan Program Desa Membangun Dalam Penerimaan SDGs |
pdf |
2221 |
994 |
Agus Bahar Rachman |
PEMBUATAN DODOL SUSU DARI SUSU SAPI SEGAR DI DESA PANCAKARSA I KECAMATAN TALUDITI KABUPATEN POHUWATO PROVINSI GORONTALO
|
pdf |
4416 |
995 |
Agus Hakri Bokingo |
Turnitin_Entrepreneurial leadership and global management of COVID-19 |
pdf |
182 |
996 |
Agus Hakri Bokingo |
Turnitin_The Role of Human Resources in Fostering the Economic Growth of the Botubarani Beach Manahement |
pdf |
183 |
997 |
Agus Hakri Bokingo |
Turnitin_Diversification of Gorontalo Cake Product (Belekoa) in Order to Increase Income for The Group of Businesses Together in Gandaria Village |
pdf |
158 |
998 |
Agus Hakri Bokingo |
Impact of Work from Home and Online Meeting Apps on Employee Performance |
pdf |
259 |
999 |
Agus Hakri Bokingo |
Manajemen Sumber Daya Manusia: Perencanaan Karir |
pdf |
48393 |
1000 |
Agus Hakri Bokingo |
Turnitin_Modelo Leadership |
pdf |
|