No |
Pengunggah |
Unggahan |
Tipe |
Unduh |
15726 |
Yuniarti Koniyo |
The level of parasitic infection and growth of red
tilapia (Oreochromis sp.) fed with vegetable fern
(Diplazium esculentum) flour |
pdf |
|
15727 |
Yuniarti Koniyo |
The level of parasitic infection and growth of red tilapia (Oreochromis sp.) fed with vegetable fern (Diplazium esculentum) flour |
pdf |
390 |
15728 |
Sitti Suhada |
The measurement of maturity level of information technology service based on COBIT 5 framework |
pdf |
843 |
15729 |
Lanto Ningrayati Amali |
The measurement of maturity level of information technology service based on COBIT 5 framework
|
pdf |
|
15730 |
Mohamad Jahja |
The prototypes of energy-efficient residential Building with metal roof in Gorontalo, Indonesia |
pdf |
221 |
15731 |
Yayu Indriati Arifin |
The prototypes of energy-efficient residential Building with metal roof in Gorontalo, Indonesia |
pdf |
169 |
15732 |
Adriansyah Abu Katili |
The use of English in Teaching Science at RSBI Public Junior High School. |
pdf |
|
15733 |
Helena Badu |
The use of blanket game to increase students’ English vocabulary
|
pdf |
469 |
15734 |
Rahman Taufiqrianto Dako |
The use of minimal pairs in teaching pronucation (ELT Internasional Seminar) |
pdf |
|
15735 |
Alfi Sahri Remi Baruadi |
The welfare of tuna fishermen in Gorontalo District; (Case study in the village of Kayubulan, Gorontalo) |
pdf |
221 |
15736 |
Lis M. Yapanto |
ThePerception ofFishermanCommunitieson theEvectivityofBoatAssistance |
pdf |
203 |
15737 |
Abdul Rahmat |
Think Teacher Think Professional |
pdf |
|
15738 |
Citra Panigoro |
Threats to Food Safety and Sustainability of Nike (Awaous melanocephalus) in Gorontalo Province |
pdf |
120 |
15739 |
Munirah Tuli |
Tilawah Nasional |
pdf |
53 |
15740 |
Dian Saraswati |
Tingkat Cemaran Bakteri Pada E.coli Pda Makanan dan Minuman Jajanan di SDN 63 kecamatan kota timur kota gorontalo |
pdf |
|
15741 |
Permata Sari |
Tingkat Academic Hardiness Mahasiswa sebagai Dasar Penyusunan Layanan Unit Pelayanan Akademik Universitas Negeri Gorontalo |
pdf |
100 |
15742 |
Sri Yenny Pateda |
Tingkat Adopsi Petani Terhadap Teknologi Inseminasi Buatan (IB) Pada Ternak Sapi di Kabupaten Bualemo |
pdf |
|
15743 |
Sri Yenny Pateda |
Tingkat Adopsi Petani Terhadap Teknologi Inseminasi Buatan Pada Sapi di Kecamatan Paguyaman |
pdf |
5116 |
15744 |
Wawan Pembengo |
Tingkat Interval Waktu Pemberian Air Terhadap Pertumbuhan dan Hasil Tanaman Okra (Abelmoschus esculentum L) varietas Naila IPB |
pdf |
802 |
15745 |
Yuszda K. Salimi |
Tingkat Kemampuan Metakognisi Mahasiswa dalam Menyelesaikan Soal-Soal Kinetika Kimia |
pdf |
271 |
15746 |
Widy Susanti Abdulkadir |
Tingkat Kepatuhan Penggunaan Obat Anti Tuberkulosis Pada Pasien Di Puskesmas Tombulilato Kabupaten Bone Bolango |
pdf |
6274 |
15747 |
Alfi Sahri Remi Baruadi |
Tingkat Kesejahteraan Nelayan Buruh Pukat Cincin di Kelurahan Tenda Kota Gorontalo |
pdf |
184 |
15748 |
Alfi Sahri Remi Baruadi |
Tingkat Kesejahteraan Nelayan Pancing Tonda di Desa Pasokan Kabupaten Tojo Una-una Provinsi Sulawesi Tengah |
pdf |
200 |
15749 |
Yuniar Mansye Soeli |
Tingkat Pengetahuan Mahasiswa UNG Tentang Nutrisi yang Bergizi yang Kos di Wilayah Andalas Kota Gorontalo |
pdf |
485 |
15750 |
Agus Bahar Rachman |
Tingkat Penggunaan Dan Akseptabilitas Es Krim Yang Terbuat Dari Tepung Ubi Hutan (Dioscorea Hispida Dennts) |
pdf |
557 |